Vandaag had ik een cursusdag in Amsterdam. Geen idee dus hoe laat ik thuis zou zijn, met een trein weet je soms maar nooit. Er stond dus simpele macaroni op het menu. Dat is gewoon met ui, ham en tomatenketchup. Alleen de tomatenketchup was op en ja wat doe je dan. Met tomatenpuree , ketjap manis en zongedroogde tomaatjes maakten we er dus iets anders dan anders van.
Ingrediënten: macaroni, 2 uien, 250 gram hamblokjes, knoflookpoeder, paprikapoeder, tomatenpuree, ketjap manis, zongedroogde tomaatjes,
Aantal personen: 2
Kook de macaroni volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 2 gesnipperde uien met 250 gram hamblokjes, knoflookpoeder en paprikapoeder tot de uien zacht zijn. Voeg naar eigen inzicht tomatenpuree, ketjap manis en fijngehakte zongedroogde tomaatjes toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de macaroni. Eet smakelijk!
0