Satétaart
Ingrediënten: 1 ui, 1 rode paprika, 1 theelepel sambal, 1 kipfilet, 3 teentjes knoflook, 100 gram champignons, 50 gram taugé, 2 eetlepels pindakaas, 150 ml water, 1 theelepel bouillonpoeder, bladerdeeg, 2 eieren,

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui met 1 in kleine blokjes gesneden rode paprika en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet en 3 fijngehakte teentjes knoflook toe. Bak de kipfilet tot het goed wit is. Voeg vervolgens 100 gram fijngesneden champignons en 50 gram taugé toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 2 eetlepels pindakaas, 150 ml water en 1 theelepel bouillonpoeder toe. Laat de pindakaas smelten. Laat het geheel iets afkoelen.

Bekleed een bakvorm met bakpapier. Verdeel het bladerdeeg over de bakvorm. Klop 2 eieren. Roer de eieren door het kipmengsel. Doe het kipmengsel in de bakvorm. Zet de bakvorm ongeveer 25 minuten op 180 graden in de Airfryer. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *