Varkenshaas met Brie en Honing van de BBQ
Zonder boodschappenlijstje gingen we vanochtend naar de Dirk in Apeldoorn. Bij die supermarkt waren we nog nooit geweest. Daarnaast hadden we geen zin om het centrum van Apeldoorn in te gaan omdat het best flink regende nog. De boodschappen konden dus mooi achterin de auto dachten we zo. Met een stop onderweg om bij het ‘je hebt er echt alles’ winkeltje in Otterlo zijn we lekker naar huis gegaan. Michel stak ‘s middags na lange tijd weer eens de barbecue aan. De varkenshaas die we in Apeldoorn hebben gekocht kon er zo mooi op.

Ingrediënten: varkenshaas, brie, kipkruiden, honing,

Aantal personen: 2

Verhit de barbecue naar ongeveer 200 graden. Snijd de varkenshaas in 2 stukken. Maak een aantal inkepingen. Vul de inkepingen met een plakje brie. Leg de varkenshaasjes in een ovenschaal. Bestrooi met kipkruiden en drizzle er een beetje honing over. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten op de barbecue. Erbij aten we pommes duchesses en een caesar salade. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *