Toad in a hole, oftewel worstjes in beslag. Dit is iets typisch Engels. Of ze het in Engeland ook met spitskool maken, geen idee. Het recept heb ik gezien in de Koken & Genieten, maar wel wat aangepast aan ons.
Ingrediënten: 4 Catalaanse worstjes, 4 plakjes ontbijtspek, 200 gram spitskool (zakje), 1/2 eetlepel mosterd, 100 gram bloem, 250 ml melk, 3 eieren, zout, peper,
Aantal personen: 2
Omwikkel 4 Catalaanse worstjes elk met een plakje ontbijtspek. Bak de worstjes rondom bruin in hete boter. Leg de worstjes in een siliconen mandje. Bak in het achtergebleven vet 200 gram fijngesneden spitskool met 1/2 theelepel mosterd tot de spitskool zacht is. Maak ondertussen het beslag. Meng 100 gram bloem met 200 ml melk, 3 eieren, zout en peper tot een beslag. Schep de spitskool bij de worstjes. Giet het beslag over de worstjes. Zet het airfryermandje in de Airfryer op 180 graden voor 30 minuten. Eet smakelijk!
0