Macaroni met Ham en Gemengde Paddenstoelen in Romige Kaassaus
Bij de groenteboer maakte ik gisteren mijn eigen paddenstoelenmix. Je kan daar zelf de producten pakken, dus kan je mooi variëren. Ik had in mijn paddenstoelenmix: kastanjechampignons, oesterzwammen, shiitake en pied du moutons.

Ingrediënten: macaroni, 1 ui, 3 teentjes knoflook, 125 gram hamreepjes, 250 gram gemengde paddenstoelen, 1 eetlepel bloem, 400 ml melk, 1 maggiblokje, 75 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de macaroni volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 3 fijngehakte teentjes knoflook en 125 gram hamreepjes tot de ui zacht is. Voeg 250 gram gemengde paddenstoelen toe. Roerbak tot de paddenstoelen zacht zijn. Voeg 1 eetlepel bloem toe. Bak kort mee. Voeg dan beetje bij beetje ongeveer 400 ml melk toe of zoveel je nodig hebt voor de gewenste dikte saus. Roer er nog 1 verkruimeld maggiblokje door. Warm even goed door. Voeg daarna de gekookte macaroni en 75 gram geraspte kaas er door. Laat de kaas smelten. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *