Ingrediënten: 1 kipfilet, 3 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 zak Oosterse wokgroenten, 1 eetlepel tomatenpuree, kerriepoeder, 400 ml kokosmelk, 1 maggiblokje,
Aantal personen: 2
Kook de rijst volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet tot het goed wit is. Voeg 3 fijngesneden teentjes knoflook en 1 theelepel sambal toe. Bak even mee. Voeg 1 zak Oosterse wokgroenten toe. Bak tot de groenten bijna zacht zijn. Voeg 1 eetlepel tomatenpuree toe. Schep door het geheel. Voeg vervolgens kerriepoeder, 400 ml kokosmelk en 1 verkruimeld bouillonblokje toe. Breng kort aan de kook. Laat het geheel vervolgens op laag vuur inkoken in zo’n minuut of vijftien. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!
0