Leuk dat je langs komt op Brutsellog! Brutsellog is een blog met alles wat ik dagelijks op tafel zet. Dat is gewoon het dagelijkse avondeten, maar ook die lunch bij dat leuke tentje of die lekkere high tea of dat speciale etentje.
Brutsellog is in augustus 2005 begonnen met wat ik dagelijks eet, eigenlijk gewoon om te ontdekken wat de mogelijkheden van bloggen is. Eten is iets wat je dagelijks doet, maar wat je snel weer vergeet. Ronald Giphart heeft me destijds, door een quote op tv, geïnspireerd om foto’s te gaan maken van het eten. Brutsellog is dan ook mijn persoonlijke eetdagboek.
Waarom Brutsellog eigenlijk Brutsellog heet? Brutsellog is afgeleid van ‘brutselen’ wat zoiets betekent als zonder veel gedoe in de keuken iets lekkers bereiden. Log is natuurlijk afgeleid van weblog. Brutselen en weblog gecombineerd werd dus Brutsellog. Al sinds augustus 2005
Brutsellog wordt door mij alleen geschreven met technische hulp van mijn vriend. Wat begon als een experiment is nu een leuke, uit de hand gelopen hobby die al veel leuks op mijn pad heeft gebracht!
Anja van Heiningen
Per mail is Brutsellog bereikbaar op mail[at]brutsellog.nl (vervang [at] door @ ).
Via Fediverse/Acitivitypub (oa mastodon/friendly/pleroma) @Anja@www.brutsellog.nl en op BlueSky @brutsellog kan je de posts volgen.
piep, kwam even kijken en heb een schermafbeelding meegenomen, zo mooi!
snuiter verder, want er valt hir veel te lezen!
knuf mieke
Ik ben een rasechte Maastrichtse die 30 jaar geleden naar Frankrijk is geëmigreerd ; toevallig kwam ik op deze site terecht ; geweldige site, proficiat, ik maak nu geregeld jullie recepten voor mijn (franse) man en kinderen : ze SMULLEN ! Bedankt !!
hoi ik ben tom broekmeijer ik ben 15 jaar en doe de koks opleiding.
ik kijk vaak na jullie programmas en zie vaak leuke recepten maar kan ze nergens meer terug vinden. ik zag vandaag 9 oktober weer een leuk recepte met die lam ma kan die ook nergens vinden. zou u messchien dat recepte willen opsturen ia de mail?
gr v tom
Hoi Tom,
Volgens mij zoek je recepten van het programma Born 2 Cook. Deze hebben een hele tijd op de site van NET 5 gestaan maar na vernieuwing van de site hebben ze dat er niet meer opgezet. Als het van Ramon Beuk is kan je misschien kijken op de site van de Telegraaf of op zijn eigen site.
Gr. Anja
Dag,
Ik zie op uw site een vraag van een lezeres die heel graag het dieet van De Afvallers XXL wil hebben. Dat is inmiddels verschenen: De Afvallers XXL, dé succesformule voor een gezond gewicht van Yneke Vocking. Is het misschien mogelijk dat op de site te vermelden? Ik kan een cover aanleveren.
vriendelijke groet,
Mariël Croon uitgeverij Thoeris
Mag ik u vragen waar u gehost wordt en hoeveel unieke bezoekers u per dag trekt? Dank en zet zo door, erg leuk!
Als u rechts bij reclame kijkt kunt u klikken op de Servage button onze hosting partij.
Qua cijfers kunt u kijken bij de badges of op Etenbloggers
groeten,
Michel
ik had de vraag of iemand hier op dit weblog nog toevallig patisserie en desserts deel 1 tot en met 6 thuis heeft liggen en mij hier een plezier mee wilt doen. contact opnemen via danny-innemee@hotmail.com thnx.
Kunt u mij vertellen wat chipolataworstje zijn?
Ik kan er niet over vinden.
Vriendelijke groet.
Rian
Chipolata worstjes zijn dunne gekruide verse worsten. Hierbij een link naar de webwinkel van Albert Heijn. (Klik Hier!!)
Ik was op zoek naar taart zonder eiëren en heb hartige taart met artisjok
en gerookte kip geprint maar de eiëren laat ik er uit en ben reuze
beniewd of dat lukt.
Ik ben benieuwd of het lukt zonder eieren. Eieren hebben in deze taart meer een bindeffect. Zonder de eieren bindt de kookroom niet… Maar wie weet is er een andere oplossing om de ‘saus’ te binden zonder eieren.